Ons verhaal

Samson & Friet  is opgericht door broer en zus Quinten (29) en Whitney Samson (24). Wij  hebben een goede band met elkaar, hebben veel gemeen in onze karaktereigenschappen en het ondernemerschap zit bij ons beiden in het bloed. Hetgeen waar wij in verschillen zijn juist hele goede punten om elkaar positief aan te vullen, zoals bijvoorbeeld de creativiteit van Whitney en de Horeca kennis van Quinten. Wij komen uit een groot gezin en iedere vrijdag komen wij bij elkaar om gezellig een frietje te eten. Deze traditie is er al zolang wij ons kunnen herinneren. Wij vinden het heerlijk om na een drukke werk / school week niet te hoeven koken en te genieten van een verse portie friet. Deze traditie is nu toch veranderd want wij maken nu op de vrijdag en andere dagen een lekker frietje voor jullie.

Wij hebben voldoende kennis en ervaring opgedaan en hebben nu de stap gemaakt om een eigen zaak te openen. Het is onze passie om lekker, ambachtelijke friet onder de aandacht te brengen van de gasten van Samson & Friet.

Samson & Friet ziet zich als een luxe cafetaria die zich richt op de verkoop van verse friet van hoge kwaliteit. Ons friet wordt dagelijks vers gesneden van de lekkerste aardappelen. Deze aardappelen worden bij een lokale boer gehaald om zo de echte aardappelsmaak te behouden. Naast verschillende toppings, staan er ook meer dan tien sauzen op het menu waar je uit kunt kiezen. Nederland staat bekend als een echt “saus land”, daarom willen wij jullie ook graag verschillende keuzes aanbieden. Doordat wij onze friet zelf snijden en in het vloeibare goud bakken krijgen wij de perfecte frietjes: krokant van buiten en lekker zacht van binnen.